Serviciile noastre

Spune-ne ce dorești și noi vom face!

Mai aproape de succes

Un pas până la promovarea afacerii tale

Noi vă putem ajuta să vă propulsați afacerea prin obținerea de mai mulți clienți promovându-vă afacerea în mediul online. Metodele folosite de noi vă vor aduce exact clienții de care aveți nevoie. 

 

 

Strategie Conversii

Strategiile noastre sunt menite să țintească exact clienții care au nevoie de produsele sau serviciile pe care firma dvs. le oferă.

Design Responsive

Site-urile lucrate de noi sunt optimizate să arate bine atât pe desktop cât și pe tabletă sau telefon.

Optimizare SEO

Site-ul dvs. va fi optimizat pentru a avea rezultate organice bune în căutările Google și astfel să fiți vizibil în mediul online.

Social Media​​

Lumea este într-o continuă mișcare. Oferim servicii pentru a vă ajuta să fiți prezent pe platformele de social media (Instagram, Facebook, Whatsapp Business).

Google & Facebook Ads

Cea mai bună metodă pentru a promova o afacere este în mediul online. Vă putem ajuta cu crearea și administrarea campaniilor pe Google Ads și Facebook Ads.

Îți Ușurăm munca

Putem rezolva problema rezervării prin telefon sau a completării manuale de AWB pentru firma dvs., astfel că veți putea să vă ocupați de ce este imporant

Social media

Fii mai vizibil

Știi acel moment când stai și dai scroll pe Facebook la nesfârșit, și dintr-o dată dai de un serviciu sau produs de care chiar ai nevoie? Oferim servicii prin care afacerea dvs. să fie văzută pe rețelele de socializare (Facebook, Instagram, Whatsapp Business) și să ajungă mai aproape de viitorii dvs. clienți. 

Optimizare SEO

Afacerea ta la o căutare distanță

Indiferent de ce problemă aveți, rezolvarea ei poate fi la o căutare pe Google distanță. Site-ul dvs. va fi optimizat pentru a avea rezultate cât mai bune în căutări și astfel serviciile sau produsele afacerii la un click distanță. 

Design Responsive

Prezintă oferta ta prin cel mai deosebit design

Site-urile lucrate de noi sunt construite folosind reguli de design care vor face ca afacerea dvs. să arate bine atât pe desktop cât și pe tabletă sau telefon astfel făcând din navigarea pe site o plăcere.

Google Ads & Facebook Ads

Online afacerea crește exponențial

Cea mai bună metodă pentru a obține cât mai mulți clienți  este în mediul online. Noi vă putem ajuta să ajungeți la publicul țintă prin crearea și administrarea reclamelor pe Google și Facebook. Dacă aveți produse sincronizarea acestora se va face automat între site-ul dvs. și Google/Facebook.

Strategie Conversii

Ajungi exact la clienții de care ai nevoie

Strategiile folosite de Codeck sunt menite să vă aducă afacerea dvs. exact în fața clienților care au nevoie de serviciile/produsele dvs. Astfel vă veți bucura de un trafic de calitate pe site și implicit mai multe conversii.

Îți ușurăm munca

Putem reduce activitățile repetitive din viața ta

În cazul în care trebuie sa confirmați rezervări telefonice a serviciilor pe care firma dvs. le prestează, sau nu mai aveți timp de generat AWB-uri de mână, putem veni în ajutor automatizând aceste procese și să vă concentrați pe lucrurile care contează.

Află mai multe din

Cele mai frecvente întrebări

În funcție de complexitatea website-ului dorit de dvs. acest timp poate să difere. În medie pentru un website de prezentare realizarea acestuia poate dura în jur de 3 zile lucrătoare, iar pentru un magazin online in jur de 10 zile lucrătoare.

Codeck se poate ocupa de funcționarea perfectă a website-ului dvs. prin realizarea de backup-uri, update-uri și optimizări constante.

Contractul de mentenanță vine la pachet cu asistență. Oricând aveți nevoie ne puteți contacta iar noi suntem la dispoziția dvs.

Fără a cunoaște detalii legate de ce funcționalități doriți pentru website-ul dvs. nu putem să vă spunem un preț. În cazul în care vă gândiți la o colaborare nu ezitați să ne contactați iar noi vom analiza activitatea dvs., ce nevoi și ce clienți aveți iar bazându-ne pe aceste criterii vă vom putea face o ofertă.

Atât timp cât aveți acces la internet și telefon puteți fi oriunde.

Deoarece dvs. cunoașteți cel mai bine domeniul în care vă desfășurați activitatea este de recomandat ca dvs. să scrieți conținutul website-ului însă dacă aveți nevoie de ajutor sau nu aveți timp, vă putem ajuta și la redactarea conținutului.  

Nu ai aflat răspunsul la întrebările tale?

Ne poți contacta oricând