Despre noi

Povestea din spatele codeck

Despre misiune

Foarte multe afaceri ori se plafonează, ori dau faliment datorită faptului ca nu sunt prezente în mediul online. Lumea este într-o continuă mișcare și trebuie să ținem pasul. 

Misiunea Codeck este să aducă în mediul online afacerile cu potențial de creștere și să vină în sprijunul acestora cu soluții inteligente pentru a obține cât mai mulți clienți posibili.

 

Despre noi

Codeck este o firmă de dezvoltare software la comanda. Experiența noastră face ca proiectele noastre să respecte cele mai înalte standarde, străduindu-ne să fim cât mai aproape de perfecțiune. 

Suntem extrem de mândri când afacerile pe care le sprijinim cresc exponențial. Pentru noi, orice proiect devine un obiectiv pe care încercăm să îl atingem în cel mai scurt timp.

Nimic nu ne poate opri

Oricât de greu de atins ar fi obiectivul firmei tale, noi nu spunem “Nu!”, ci căutăm soluții inteligente pentru a vă putea atinge acel obiectiv.

Experimentăm

Nu avem de unde să știm din start soluția pentru afacerea dvs. dar iubim să experimentăm cât mai multe soluții

Facem totul pas cu pas

Suntem conștienți că pentru a excela trebuie să facem totul pas cu pas alături de dumneavoastră. Astfel că veți participa la design-ul și funcționalitatea site-ului

Keep it simple

Este un motto după care ne ghidăm și încercăm pe cât posibil ca experiența pe site-urile noastre să fie cât mai simplă și plăcută. 

Visul tău. Misiunea noastră.

Credem că doar prin muncă putem reuși

Suntem de părere că doar prin muncă și colaborare putem reuși. Visul spre care tinde afacerea dumneavoastră devine misiunea noastră.

Suntem nerăbdători să vă cunoaștem și dacă încă nu v-am convins că vă putem ajuta puteți arunca un ochi la serviciile oferite de noi.

Fă cunoștință cu echipa noastră

Oamenii din spatele proiectelor

Munca noastră aduce visele mai aproape de realitate

Mardare Alexandru

CEO

Claudiu Șeicaru

Sales

Vîșcă Ștefan-Cosmin

Marketing

Vrei o ofertă?

Contactează-ne acum la 0774 645 354